ТРЕТІЙ ГРОМАДСЬКИЙ ФОРУМ - 2013

 

alt             alt


Як безкоштовно створити сайт для своєї організації чи навчального закладу?
Які особливості нового законодавства для громадських організацій та благодійних фондів?
У чому зв'язок належного врядування та ефективної роботи Громадської ради?
Як отримати фінансування на свої проекти та ініціативи?


Фонд громади Приірпіння у співпраці з Громадською радою при міськвиконкому Ірпінської міської ради запрошують місцеві громадські, благодійні організації, спілки та ініціативні групи до участі у третьому регіональному «Форумі громадських об’єднань-2013».

 
Метою Форуму є активізація місцевих неприбуткових організацій шляхом обговорення спільних актуальних питань, налагодження співпраці, підвищення кваліфікації та отримання фінансової підтримки на покращення життя у Вашій громаді.

 

Цьогорічний Форум складатиметься з трьох частин:

 
- Представлення та звітування громадських організацій згідно своєї діяльності як аналітичний етап формування нової Громадської ради у березні 2013 року;

 

- Презентації нових можливостей для діяльності місцевих громадських організацій та освітніх закладів  у сфері права, новітніх Інтернет-технологій, міжсекторальної співпраці та фінансування ініціатив;


- Представлення проектів від громадськості, що направлені на підтримку талановитої молоді регіону. Кращі 7 проектів будуть рекомендовані до отримання фінансової підтримки під час Балу благодійництва – 2013.  ПРОГРАМА ЗАХОДУ

 


Час проведення: 2 березня 2013 р., 11:00 – 16:00


Місце: «Конференц Холл Ірпінь» (м. Ірпінь, вул. Жовтнева, 118-А)


По закінченню – фуршет.


ПРЕЗЕНТАЦІЇ ЗВІТІВ ОРГАНІЗАЦІЙ


Перша частина Форуму буде присвячена виступам громадських діячів, що бажають потрапити до нового складу Громадської ради. Оскільки члени поточного складу бажають бачити у новому складі лише ті організації, що насправді здійснюють системну та результативну діяльність, то організації мають зробити «захист» своєї кандидатури на членство у Громадській раді. До презентацій запрошуються як і нові організації-кандидати, так і представники поточного складу Громадської ради.


На презентацію однієї організації надається максимум 7 хвилин. Заохочуються роздаткові матеріали та ілюстративні звіти (фото, копії статей в ЗМІ, електронні презентації).


 НОВІ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ ГРОМАДСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ

 

У другій частині Форуму експертне слово буде надано спеціальним гостям із всеукраїнських та міжнародних організацій, що займаються підтримкою громадського сектору в Україні: Фонд "Відродження", Український форум благодійників, Інформаційно-освітня платформа EDUkIT і не тільки. У цій секції незалежні експерти повідомлять нашим громадським та освітнім діячам про важливі доступні ресурси та можливості:

 

- безкоштовний ресурс зі створення Інтернет-сторінок для громадських об'єднань та освітніх закладів;

- правові аспекти нового законодавства: можливості та перестороги Закону "Про громадські об'єднання" та Закону "Про благодійництво та благодійні організації";

- кращі практики впливу ефективної Громадської ради на рівень належного врядування в муніципалітетах України;

- новий грантовий конкурс, спрямований на фінансування проектів підтримки творчих проектів Приірпіння.

 

НОВИЙ ГРАНТОВИЙ КОНКУРС


Третя частина заходу буде присвячена презентаціям ініціативам та проектам культурно-мистецького спрямування. Якщо ви представляєте колектив, гурток, громадську організацію чи благодійний фонд, що підтримує талановиту молодь (танці, театр, співи, віршування, точні науки, дослідження тощо), вам потрібно завантажити та заповнити спеціальну заявку ТУТ, надіслати до 28 лютого включно за електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду і прийти на Форум громадських організацій, щоб представити свій мистецький проект чи ініціативу, яка потребує фінансування, наприклад: концертна програма, костюми для спеціального виступу, конкурс досліджень, декорації для вистави, матеріали чи техніка для занять тощо. Кожний проект, що ввійде до переліку «Зірочок» балу, отримає свою частку зібраних коштів, але не менше 2500 грн. Чим більше буде зібрано коштів на балу – тим більше фінансування отримають ініціативи.


ЯК ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ФОРУМІ


Надіслати лист про вашу участь у довільній формі (ім’я, організація, контакти) за електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду . Або зареєструватися усно за телефоном 096 0596 726. Питання та деталі за телефоном 0661384399. Контактна особа – Анастасія Попсуй.